Progenta Nieuws
hygiene

De stringente maatregelen die wij nemen om ons werk veilig voort te zetten

Hygiëne op de werkvloer. Letterlijk.

Doordrongen van het feit dat een hygiënische werkomgeving van groot belang is, waren we altijd al. Dat ligt aan de basis van ons vak. Een echt schone vloer draagt, onder andere, enorm bij aan de luchtkwaliteit van een gebouw en dus aan de gezondheid van de mensen die er elke dag werken of verblijven. 

De impact van COVID-19 is voor iedereen dan ook enorm groot. Omdat we bij onze klanten dagelijks werken in omgevingen met besmettingsrisico’s, zijn we ons bovengemiddeld bewust van die risico’s.

Wij hebben een plan in werking hebben gesteld waardoor onze mensen veilig kunnen werken en we zo de continuïteit van onze dienstverlening kunnen garanderen.

Uiteraard handelen wij tijdens de uitvoering van ons werk binnen uw pand, binnen de noodzakelijke kaders van de adviezen en maatregelen vanuit de overheid en het RIVM: 

  • Onze mensen dragen, waar nodig, beschermende kleding,
  • Bij de minste ziektesymptomen blijven zij per direct thuis,
  • Het schoon en hygiënisch houden van alle materialen is bij ons altijd al de standaard en heeft nu de hoogste prioriteit.

Hoe ziet dit er op ons hoofdkantoor uit?

Al onze medewerkers werken daar waar dit kan thuis. Reizen is tot het noodzakelijke minimum beperkt. Ons distributiecentrum is uiteraard bezet en om onze collega’s daar – die cruciaal zijn voor uw belevering – extra te beschermen mogen ook eigen collega’s daar niet naar binnen en wordt erop toegezien dat iedereen tijdens het werken ruim afstand tot elkaar bewaart

Hoe kunnen we u blijven helpen bij vragen?

Gelukkig beschikken we over goede technologie waardoor thuiswerken voor vrijwel iedereen mogelijk is. Dit wil zeggen dat onze binnendienst telefonisch bereikbaar is en buitendienstmedewerkers zowel telefonisch als via mail bereikbaar zijn. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen indien u een vraag of een aanbeveling heeft.

Progenta contact gegevens:

Telefoon nummer: +31(0)318-471 823
Email adres: info@progenta.com

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met uw account manager.

Harriët Noltes

2 comments