Progenta Nieuws
vloeronderhoud

Progenta tijdens Covid-19 uitbraak

Middels deze website houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het kader van de Covid-19 uitbraak (Corona) en de stringente maatregelen die wij nemen om ons werk veilig voort te zetten. Veilig voor u en voor onze medewerkers.

Dat we wereldwijd zo hard en rap geconfronteerd zouden worden met deze ernstige pandemie had niemand verwacht. Dit raakt iedereen en iedere branche. Wij wensen dan ook iedereen die op zijn manier ‘vecht’ tegen dit virus veel kracht en wijsheid. Samen zullen wij dit het hoofd kunnen bieden, daar zijn wij van overtuigd.

Hygiëne op de werkvloer. Letterlijk.

Doordrongen van het feit dat een hygiënische werkomgeving van groot belang is, waren we altijd al. Dat ligt aan de basis van ons vak. Een echt schone vloer draagt, onder andere, enorm bij aan de luchtkwaliteit van een gebouw en dus aan de gezondheid van de mensen die er elke dag werken of verblijven. 

Uiteraard handelen wij tijdens de uitvoering van ons werk binnen de omgeving van onze opdrachtgevers, volgens de noodzakelijke kaders van de adviezen en maatregelen vanuit de overheid en het RIVM. 

  • Onze mensen dragen, waar nodig, beschermende kleding
  • bij de minste ziektesymptomen blijven zij per direct thuis.
  • Het schoon en hygiënisch houden van alle materialen is bij ons altijd al de standaard en heeft nu de hoogste prioriteit. 

Bekijk voor aanvullende informatie hierover dit bericht.

Vakmanschap

Bij Progenta zijn we trots op wat wij noemen ons ‘vakmanschap’. Dit is hoe wij onze kennis en ervaring kunnen aanwenden in de strijd tegen het virus en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat vloeronderhoud voor u, maar ook voor onze eigen mensen, veilig doorgang kan vinden. 

Hoe kunnen we u helpen bij vragen?

Onze binnendienst werkt zoveel mogelijk thuis maar is uiteraard telefonisch bereikbaar. Buitendienstmedewerkers zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen indien u een vraag of een aanbeveling heeft.

Progenta contact gegevens:

Telefoon nummer: +31(0)318-471 823
Email adres: info@progenta.com

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met uw account manager.

Add comment